Projekter

Her er de projekter jeg laver. Der er også en række projekter jeg ikke laver længere. Det nyeste er det øverste.
Jeg skriver både om dem som lykkes og dem som ikke lykkes.

(Selv om jeg er sikker på jeg har glemt noget på listen)


Chief Marketing Officer hos Green

2023-

Jeg er chef for marketing i en virksomhed ved navn Green. 

Der er dog andre firmaer i det, de ejer også en kiosk, en tatoveringssalon, et highend cream mærke, et bureau også green.dk som er en autoriseret Apple reparatør.


Head of E-commerce hos fitnessengros

2021- 2022

Jeg er ikke længere kun selvstændig, da jeg er blevet e-commerce mand hos fitnessengros, jeg er dog stadig medejer af Mackabler og det køre videre. 


CablesForMac.com

2021-

En side vi har ejet længe, men nu har fået online. Siden er engelsk først, det fungere super da næsten alt i vores systemer i forvejen er engelske, siden er også kommet rigtigt godt fra start. 


Gixmo.dk

2017-

Gixmo bliver en butik med smarthome tilbehør til Apple, og de andre android systemer, siden er online og er baseret på samme system som alle vores andre webshops, den bliver bare fokuseret imod disse smarthome produkter.

Smarthome tænker vi bliver større og større, derfor vil vi gerne have det så hurtigt som muligt, alle de samme produkter kommer selvfølgelig til at være aktive på de andre butikker også.


mackaapelit.fimackabel.de og mac-kabels.nl

2016-

Disse domæner er nu købt, systemet bag mackabler er lavet til at klare mange domæner, sprog, valutaer osv og derfor også klart til at tage disse domæner i brug når vi er klar og har ansat oversættere og fundet samarbejdets partnere i de andre lande.
Nu håber vi bare vi er heldige i disse lange som vi var det i de andre.
Vi har allerede solgt på den hollandske, hvilket nok betyder at det er her vi rykker først.


Alle-kabler.dk

2016-2016

Alle kabler er en shop som sælger det samme som Mackabler, meningen er at fange nogen af de kunder som ikke kunne finde på at købe kabler på en shop til Mac iPhone osv. systemet bag ved er samme som Mackabler, de deler lager, tekster, produkter og alt.
Siden er solgt.


Mackabler.no

2016-

Den Norske version af Mackabler.dk skal op i år, jeg mangler bare alt 🙂 Vi er i forhandlinger med flere forskellige, både partnere og folk der vil stå for det, for os. Der er rigtigt meget arbejde endnu, men vi tror på det. Selve systemet med lager, fragt, regnskab, webservere, domænenavn og lagersystem er allerede oppe.


Mackablar.se

2015-

Den Svenske version af Mackabler.dk, den kommer startede i dec 2015, vi fik endelig alt det tekniske på plads, og fik oversat hele siden efter meget arbejde fra vores Svenske partner.
Vi havde interview med over 10 interesseret, og vi er helt sikre på vi valgte den rigtige, Johan ved en masse om webshops, han har flere selv også er han teknisk mindet som os.


Cablesmac.es

2014-

Den spanske version af mackabler.dk, Kim står for den, vi står for en masse på den også, men Kim har hoveddelen af siden og stort set alt ansvaret.


Superberry.dk

2014

Er et projekt jeg lige er kommet ind i, der er 4 ud over mig, og jeg står for markedsføring på siden. De andre gutter som er med er super seje. Men de endte med at køre en anden vej end online markedsføring.


Mackabler.dk

2013-

Her sælger jeg med min partner kabler og adaptere til mac computere og iPhone/iPad. Vi har været igang i lidt over 2 år, fra 2013 feb. Og har i dag 5 ansatte, er i 4 lande og det hele kører stille og roligt fremad.


Bagnefoto.dk

2012

Et projekt jeg gik lidt i stå med, jeg har længe elsket fotografi – men det er simpelhen en for dårlig forretning at være fotograf, så er det lettere at være amatør fotograf.


Eiz.dk

2014-2015

billig underbukse webshop, blev droppet da mackabler.dk for alvor tog fart. Siden er til salg nu, et fedt domænenavn, et godt produkter, der er 4500kr plugins med og 3000kr underbukser med – prisen? 5000kr? Den er solgt.


Mobilab.dk

2011-2013

En side med mobil abonnment priser, siden er stadig aktiv, dog er den solgt og derfor har den nye ejere.


Afbudsrejs.dk

2011

Et projekt som aldrig blev til noget – nogen mennesker er iværksættere andre er ikke. Det er svært at sætte sig ned og gøre noget, uden at en chef siger det.


Fotoven.dk

2012

Det var mening at siden skulle leje foto udstyr ud. Idéen var god og jeg arbejdede rigtigt hårdt på den – men igen, så forventede jeg at en som ikke tidligere havde erfaring med iværksætteri bare begyndte at lave noget – det skal man ikke.


ForSejt.dk

2008-2017
nyt 2017-

Min blog, som handler om forbruger elektronik, men er senere blevet mere til highend forbruger/pro elektronik. Bloggen var også på et tidspunkt en nyhedsside.
jeg har haft den siden 2008, og jeg har været super glad for den hele vejen igennem. Jeg har fået lov til at teste alverdens gadgets være ude og rejse og meget andet – samtidig med at jeg har fået lov til at lege med highend elektronik.
Forsejt.dk var på et tidspunkt Danmarks største elektronik blog – måske er den stadig.
Forsejt.dk er blevet lavet lidt om, efter vi solgte alle-kabler lavede jeg forsejt.dk om til en webshop, så der er pustet lidt liv i det gamle glemte domæne.


Pumacode.dk

2008-2013

Pumacode var det første rigtige firma jeg startede med min ven Andreas. Vi startede med at lave HTML sider, så Joomla(php) sider, så WordPress sider(PHP) men har lavet alt muligt andet også, lige fra let design, til computer reparation.
Pumacode er ikke aktiv mere, da alle involveret har fundet andre ting at lave.


GT club

2007-2008

Firmaet fra gymnasiet, hvor 4 kammerater og jeg ville købe 3 superbiler og leje den ud med et point system. En Super bil klub, for ultra rige. Prisen for kunderne? 325 000 kr/år – vi havde allerede udset os den Lamborghini,  Aston martin og den Ferrari vi skulle have, da bankerne lukkede kassen i 2008.
Idéen holder stadig, disse biler koster gerne meget mere at have om året end de 325 000kr, derfor sparer kunderne realt set mange penge på at være kunder – også kan det gøres meget billigere i dag, pga ny lovgivning.