Hvor skal man uploade sin reklame video?

Hvor skal man uploade sin video for at den for mest muligt opmærksomhed? Vimeo? youtube? facebook?
Ja, alle steder, simpelhen,
På youtube får man mange visninger, det er billigt at markedsføre dem, også får man sin video ud i søgeresultaterne. Det er fedt. Her har vi over 10 000 visninger med vores nye video.

På facebook kan du også dele en video fra både vimeo og youtube, men så du kan se får den ikke meget opmærksomhed på facebook, med mindre du uploader du den i facebook’s egen video afspiller.
Reached 1031 med Facebook’s egen video afspiller

Reached 128 med delt link fra youtube, + tekst + 3 dage mere.

facebook-video-frem-for-youtube

På Vimeo får du ikke meget opmærksomhed, med mindre du har et stort netværk der inde. Men på vimeo ser videoen bedst ud.
Videoen fylder max 16MB på youtube(i 1080p). Den fylder max 5,6MB på facebook(i 720p) men på Vimeo fylder den: 21,6MB (i 720p)- altså er kvaliteten bedre.
Original’ fylder videoen ca. 320 MB i 1080p.

Måske kan du bruge vimeo til at vise din video frem til folk, du ved vil se den uanset hvad. Samarbejdes partnere, folk du vil lave videoer til i fremtiden osv. Men det er nok vigtigt at bruge så meget af din platform på at skaffe visninger der hvor du kommer længst med dem, på youtube og facebook kommer din video meget længere hvis den bliver set meget.