Jeg giver min side forsejt.dk væk

Jeg giver min side forsejt.dk væk, det giver ikke nogen mening at lade den stå tom mere, særligt fordi den har så vildt mange besøg og meget værdi stadig væk.

Forsejt.dk i tal:

Imellem 500-1200 unikke besøgene per dag. Siden er fra 2008, har været aktiv lige siden, og har fået meget meget mere trafik tidligere.

forsejtdk-tal

ForSejt har ligget nummer 1 på google på en masse rigtigt konkurrence præget søgeord. Fx på søgeordet ‘Macbook pro 13’ før Google gav brands meget værdi.

Jeg håber er du er en som gider bringe Forsejt ind i den nye verden, hvor sociale medier er vigtigere end nogen sinde før for blogs. Bloggen er fra en tid, hvor SEO var klart den bedste form for trafik.
Forsejt.dk har 768 aktive blogindlæg. Og siden har 5.234 billeder.

Forsejt.dk har betydet rigtigt meget for mig, jeg har rejst med bloggen, jeg har fået og testet alle gadgets de sidste mange år, og jeg har oplevet en masse.

Jeg har simpelhen ikke tid mere.

Jeg er blevet tilbudt penge fra mange reklame, web, SEO -bureauer, jeg er ikke interesseret, med mindre i er villige til at betale rigtige penge 10k+ 😉

Hvis du er interesseret men vil vide hvad det koster at køre sådan en blog, så er den helt sikkert ikke for dig. Her kommer det alligevel. Bloggen kræver en lidt hurtigere host eftersom den er gammel, WordPress ikke er lavet til at håndtere sådan noget. Den ligger på Gigahost nu, 29kr/md +moms med Cloudflare til at sikre hastighed. Den er dog ikke hurtig nok, jeg ville nok ligge den på et Highend webhotel, så Google giver den noget mere trafik.

 

Jeg har fundet ud af hvad jeg gør.

Jeg fik en masse tilbud på at købe siden, mest fra SEO bureauer som ville bruge det til spam blogs til deres desperate kunder 🙂 Jeg takkede nej tak og har valgt at bruge siden som en webshop i stedet for, den har overtaget pladsen for alle-kabler, som vi solgte, og blevet vores ekstra shop i Danmark.